Proceedings (Tagungsband) zugänglich unter
URL: http://dokumentix.ub.uni-siegen.de/opus/volltexte/2016/1057/

Professional education and training through knowledge, technology and innovation : proceedings of the Symposium of Professional Nursing Education and Training (Pro-Nursing Project) 24 June 2016, Bonn, Germany

Weitere Beteiligte (Hrsg. etc.): Fathi, Madjid (Hrsg.)
Pro-Nursing Symposium

Originalveröffentlichung: (2016) Zugl.: Siegen : universi - Universitätsverlag Siegen, 2016. - ISBN 978-3-936533-77-4

SWD-Schlagwörter: Krankenpflege , Weiterbildung , E-Learning , Wissensmanagement , Human Resource Management
Freie Schlagwörter (Deutsch): Bildung , Technologie , Innovation , Software
Freie Schlagwörter (Englisch): Nursing, Vocational Education and Training , Knowledge Management , Technology , Innovation
CCS - Klassifikation: H.3.5 Onli , J.3 LIFE A , I.2.6 Lear
Institut: Institut für Wissensbasierte Systeme und Wissensmanagement
DDC-Sachgruppe: Informatik
GHBS-Notationen: TTQ = Schrifttum vermischten Inhalts. Festschriften. Tagungsberichte
TVUK = Expertensysteme. Wissensbasierte Systeme
TZM = Gesamtdarstellungen und allgemeine Einzelfragen
Dokumentart: Proceedings (Tagungsband)
Erstellungsjahr: 2016
Publikationsdatum: 04.11.2016
Bemerkung: Weitere Hrsg. des Heftes: Marjan Khobreh, Fazel Ansari
Kurzfassung auf Englisch: The Pro-Nursing Symposium held in Bonn, on June 24 2016, has provided an international forum for researchers and practitioners in the field of vocational learning, technology enhanced learning, and particularly vocational education in the domain of healthcare and professional nursing. Within the symposium a wide spread of researchers and practitioners from seven European states joined us for exchanging novel ideas and concepts toward shaping the future of education and learning, especially in the domain of nursing. The symposium target groups were human resource and knowledge management researchers and educators as well as vocational colleges, schools, universities, industries, and voluntary bodies.

The present book consists of the papers which were peer reviewed and presented at the symposium. The book thematic coverage includes the following topics:
• Job-knowledge management
• Learning analytics
• Technology enhanced learning
• Gamification in vocational learning
• New trends in adaptive Testing
• Personnel selection
• Training validation
Lizenz: Mustervertrag. Die weitere Nutzung der Publikation richtet sich nach Creative Commons 3.0, Namensnennung, Keine kommerzielle Nutzung, Keine Bearbeitung (CC BY-NC-ND 3.0 DE).